Kontakta oss

 

ServiceFinder – För Konsumenter


Behöver du anlita ett företag för att få en tjänst utförd? Då ska du vända dig till oss på ServiceFinder. Som tjänsteförmedlingsföretag hjälper vi dig att hitta rätt företag, oavsett om det handlar om snickeri, takläggning, flytthjälp, bokföring eller webbdesign. Sedan vårt företag grundades för mindre än tio år sedan har vi hjälpt omkring 200 000 konsumenter att välja rätt företag. Gå in på vår hemsida – servicefinder.se – redan idag och skicka in din kostnadsfria intresseanmälan. Allt du behöver göra är att klicka dig fram till den kategori av tjänst som du behöver få utförd och sedan beskriva dina behov. Du kommer därefter att bli kontaktad av upp till fem företag, ofta redan samma dag.

 

Att skapa en intresseanmälan hos oss på ServiceFinder medför inga förpliktelser. Innan du anlitar ett företag via oss ska du alltid ta dig tid till att jämföra de olika offerterna. ServiceFinders Företagspresentation ger dig den kunskap du behöver för att fatta ett klokt beslut. Förutom att lämna en förfrågan så kan du välja att kontakta företag direkt hos oss. Dessa företag hittar du på ServiceFinders företagsguide.
 
Beroende på vilken tjänst som du vill få utförd finns det olika saker som du bör undersöka närmare, som ifall arbetet faller under ROT/RUT-avdraget och om företaget har en ansvarsförsäkring. Glöm inte heller att kika på vilka omdömen företaget har fått.

Varför använda ServiceFinder?

ServiceFinder är en av Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

Läs mer här på ServiceFinder.se

  • List IconKundservice inom 24 timmar
  • List IconTusentals kvalitetssäkrade företag

Ta in offerter redan idag!

Jag behöver hjälp med:Beskriv ditt behov

Tjänsten är helt gratis och utan förpliktelser


Mina kontaktuppgifter:

Ange dina kontaktuppgifter och post-nummer till uppdragsplatsen.

När du använder dig av vår tjänst kan du alltid känna dig trygg. Vi på ServiceFinder gör alltid en kontroll av de företag som ansluts, och säkerställer så att företagen verkligen har F-skattsedel och en god ekonomi. Vidare gör vi också dagliga kontroller av sina ansluta företag.
Skulle det vara så att blir missnöjd med den tjänst som utförs så hittar du också bra information på vår hemsida om hur du ska gå tillväga för att göra en reklamation.
 

Vill du komma i direkt kontakt med oss på ServiceFinder? På servicefinder.se hittar du ett webbformulär där du kan ställa dina frågor. Du når också vår kundtjänst, som har öppet vardagar 09-17, på telefonnummer 08-653 00 00. Besök oss på ServiceFinder redan idag! Genom att använda dig av oss så kommer du spara massor av tid.
 

Mer fakta om ServiceFinder: